Om mig

Hej och välkommen hit du vackra själ!

Jag som driver Celebrate Development heter Sandra Mårtensson och är diplomerad coach (i enlighet med ICF) med vidareutbildning inom positiv psykologi och existentiell terapi (utöver min kandidatexamen i internationella relationer). Mitt största intresse har alltid varit personlig utveckling och de där frågorna man kanske inte tar sig tid att ställa tillräckligt ofta:
  • Vad är meningen med just mitt liv?
  • Hur kan jag leva ett mer meningsfullt och lyckligt liv?
  • Hur kan jag bli lycklig igen efter djup sorg, allvarlig sjukdom eller annat trauma?
  • Men också mer konkreta frågor i vardagen, som hur vi bäst balanserar jobb och fritid under småbarnsåren och hur vi skyddar oss från utmattning och utbrändhet.

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling. För mig är meningen med livet att vi ska lära oss så mycket som möjligt om hur det är att vara människa, och att vi ska leva på ett sätt som gör oss lyckliga. En genuint lycklig människa sprider gott omkring sig, och jag tror att det är så vi alla kan göra världen lite bättre, genom att försöka vara så bra medmänniskor som möjligt. Vad kan du själv göra redan idag, för att må ännu lite bättre?

När livet tar en ny vändning

Våren 2020 fick jag, som så många andra kvinnor varje år, diagnosen bröstcancer. För mig blev det starten på en ny inriktning i livet, både professionellt men också i mitt privatliv. Från den dagen blev hälsofrågor ännu viktigare för mig personligen, men jag insåg också att jag vill ägna min tid åt att stötta andra i hälsofrämjande livsstilsförändringar.
Jag är övertygad om att vi kan göra enormt mycket för att påverka vår hälsa och aktivera kroppens egen självläkning, och därmed förbättra våra möjligheter att förebygga eller bli friska från cancer. Jag har gått igenom mängder av research som backar upp de livsstilsförändringar som jag själv gjort för att förhoppningsvis aldrig mer få cancer igen. Jag tror att läkning och hälsa behöver ske på fler plan än bara det fysiska, därför hjälper jag mina klienter att sätta upp holistiska hälsoplaner där både kropp, sinne och själ inkluderas.

Celebrate Development är till för dig som vill ha stöd för de förändringar du vill göra i ditt liv. Antingen bara genom att få inspiration och tips på övningar här på webben, eller i coachande och terapeutiska samtal. Du kommer att få nya perspektiv på dig själv och ditt liv, och konkreta verktyg att ta med dig in i din vardag. Om du vill hjälps vi också åt att utforska dina drömmar, och sätter upp handlingsplaner för att nå dit.
Boka kostnadsfritt möte
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.