Coaching

Har du drömmar och mål som du inte riktigt vet hur du ska förverkliga? Vill du genomföra en förändring i ditt liv, kanske gå från att vara den eviga singeln till att hitta ditt livs kärlek? Byta karriär? Leva ett liv som gör dig riktigt varm-i-hjärtat-nyp-mig-i-armen-lycklig? I så fall är coaching något för dig!

Coaching är en metod där du som klient får nya perspektiv på dig själv och ditt liv, genom de frågor och övningar som coachen tar upp. Det är vanligt att man tar hjälp av en coach när man vill komma vidare i sitt liv, eller få stöd att genomföra en förändring i livet. Att genomföra livsstilsförändringar som är hållbara i vardagen, är bland det svåraste som finns. Annars skulle vi väl alla vara vältränade, stressfria och 100% hälsosamma! Men hur gärna vi än vill göra en förändring, så är det svårt att få det att hålla i längden. Ofta behöver vi stöd från vår omgivning, gärna från familj och vänner, men har man även en utomstående person som en KBT-terapeut, mentor, coach eller PT som stöd och pepp så ökar chanserna att vi når våra mål.

Jag brinner för att coaching och personlig utveckling ska vara tillgängligt för alla, oavsett hur ens ekonomiska förutsättningar ser ut, och vilket slags liv man lever just nu. Vi har ju inte alla möjligheten att plötsligt säga upp oss och åka till Bali för att yoga och meditera i ett halvår. Men din utveckling sker ju alltid inom dig – oavsett var du befinner dig så har du alla verktyg och nycklar till din lycka inom dig. 

När du bokar coaching med mig så ser processen ut såhär:

 • Vi ses för ett första kostnadsfritt samtal där vi diskuterar dina utmaningar, drömmar och mål, samt under vilken period och med vilken frekvens du önskar genomföra coachingen.
 • Vi skapar en skräddarsydd coachingplan som är utformad utifrån dina önskemål, din budget och hur din vardagssituation ser ut (dvs hur mycket tid du har för att göra övningar, hur intensivt du vill ses etc).
 • Därefter kör vi igång! Vi ses antingen online eller centralt i Stockholm. Samtalens längd är anpassade efter din coachingplan, men är normalt sett 45 minuter långa.
 • Utöver våra coachingsamtal får du övningar och hemuppgifter som syftar till att stärka ditt självledarskap och din medvetna närvaro, två faktorer som är avgörande för att du ska nå dina mål!
 • Mellan coachingtillfällena har du alltid möjlighet att få coaching och support över e-mail.

Just för att alla ska ha möjlighet till coaching har jag olika typer av coachingerbjudanden (och första samtalet är alltid gratis och förutsättningslöst!):

 • Holistisk och transformativ coaching: den mest kraftfulla coachingen för dig som vill få mycket inspiration och kraft att genomföra livsavgörande förändringar i ditt liv! Vi gör en grundlig analys av ditt liv, främst nuläget men även med tillbakablickar. Vilka mönster kan vi identifiera som antingen hindrar dig eller tar dig framåt? Hur mår din kropp idag, och hur tar du hand om den? Finns det några relationer som skaver eller plågsamma minnen som påverkar dig idag? Med det holistiska perspektivet ser vi hur de olika delarna i ditt liv påverkar varandra, och hur en förändring inom ett område spiller över på andra. Det här är en djupgående coaching där en stor del av arbetet görs tillsammans med coachen. Vi använder oss av övningar som når in till ditt undermedvetna, så att du blir av med de hinder som blockerar din fullkomliga lycka och potential. Du kommer att märka en enorm skillnad! Efter coachingen kommer du ha ökad förståelse vad du behöver för att må så bra som möjligt, och du kommer att ha genomfört konkreta förändringar för att leva ett liv mer i linje med dina drömmar och vad som är viktigt för dig. Du kommer att märka att den inre kritikern blir allt tystare. Du får lättare att sätta gränser. Du tar hand om din kropp på ett nytt sätt. Du kommer att känna dig lyckligare, mer energifylld och laddad med kraft och inspiration för att göra de förändringar du kanske länge gått och drömt om.
 • Coaching kring ett specifikt ämne: om du vill ha coaching kring ett specifikt område, exempelvis att börja träna, få drömjobbet, hitta kärleken eller liknande, så rekommenderar jag ett coachingpaket på tre tillfällen. Vi landar i en målbild och gör upp en handlingsplan, där det oftast ingår att du rapporterar utvecklingen till mig som din coach, för säkrare måluppfyllelse. En konkret coaching med större vikt vid hemuppgifter, och som passar dig som vill se snabbt resultat.
 • Kvällsretreat: det här är ett spännande sätt att utforska sin personliga utveckling, och passar dig som får energi av att dela erfarenheter med andra likasinnade. Vi ses en kväll varannan vecka under några veckors tid. Antalet deltagare är begränsat för att säkerställa att vi inte är för många i gruppen. Tillsammans gör vi övningar, visualiseringar, och besvarar frågor vi annars inte brukar ställa oss. Det är helt upp till var och en hur aktivt man vill delta och dela med sig, för den mer introverta deltagaren går det bra att samla sina tankar i en skrivbok istället för att dela med sig muntligt. Ett mycket kraftfullt och givande sätt att komma vidare i sin personliga utveckling!
 • Mailcoaching: det billigaste alternativet och passar dig som föredrar att kommunicera skriftligt över mail, än i ett samtal. Det är också ett bra alternativ om du har svårt att boka in en mötestid i din kalender, med mailcoaching bestämmer du själv när på dygnet du vill prioritera din coachingprocess.
 • Övningar för självcoaching: här på webben samlar jag många olika övningar, reflektionsfrågor och verktyg för dig som just nu inte kan eller vill prioritera att boka in coaching. Du kan i lugn och ro ta dig an övningarna hemma, eller tillsammans med en kompis eller partner. Kostnadsfritt och i din egen takt!

I min coaching använder jag mig av olika metoder och tekniker, anpassade efter klientens behov och önskemål:

 • nulägesanalys
 • målbilder och visionboards
 • visualiseringsövningar
 • kraftfulla frågor
 • övningar för att stärka självledarskap
 • self-compassion
 • hemuppgifter
 • praktiska förändringsövningar
 • värderingsövningar

Det är självklart väldigt viktigt att personkemin stämmer så första samtalet är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Under det samtalet går vi igenom dina förväntningar med coachingen, och jag berättar om vem jag är och vilka metoder och verktyg jag använder mig av i coachingen. Coachingen hålls centralt i Stockholm, men det går också bra att ha samtal online eller över telefon. Välkommen att boka ditt första samtal!