Transformativ Coaching

Coaching är en metod där du som klient får nya perspektiv på dig själv och ditt liv, genom de frågor och övningar som coachen tar upp. Det är vanligt att man tar hjälp av en coach när man vill komma vidare i sitt liv, eller få stöd att genomföra en förändring i livet. Att genomföra livsstilsförändringar som är hållbara i vardagen, är bland det svåraste som finns. Annars skulle vi väl alla vara vältränade, stressfria och 100% hälsosamma! Men hur gärna vi än vill göra en förändring, så är det svårt att få det att hålla i längden. Ofta behöver vi stöd från vår omgivning, gärna från familj och vänner, men har man även en utomstående person som en KBT-terapeut, mentor, coach eller PT som stöd och pepp så ökar chanserna att vi når våra mål.

När du bokar coaching med mig så ser processen ut såhär:

  • Vi ses för ett första kostnadsfritt samtal där vi diskuterar dina utmaningar, drömmar och mål, samt under vilken period och med vilken frekvens du önskar genomföra coachingen.
  • Vi skapar en skräddarsydd coachingplan som är utformad utifrån dina önskemål, din budget och hur din vardagssituation ser ut (dvs hur mycket tid du har för att göra övningar, hur intensivt du vill ses etc).
  • Därefter kör vi igång! Vi ses antingen online eller centralt i Stockholm. Samtalens längd är anpassade efter din coachingplan, men är normalt sett 45 minuter långa.
  • Utöver våra coachingsamtal får du övningar och hemuppgifter som syftar till att stärka ditt självledarskap och din medvetna närvaro, två faktorer som är avgörande för att du ska nå dina mål!
  • Mellan coachingtillfällena har du alltid möjlighet att få coaching och support över e-mail.
Just för att alla ska ha möjlighet till coaching har jag olika typer av coacherbjudanden (och första samtalet är alltid gratis och förutsättningslöst!).

Det är självklart väldigt viktigt att personkemin stämmer så första samtalet är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Under det samtalet går vi igenom dina förväntningar med coachingen, och jag berättar om vem jag är och vilka metoder och verktyg jag använder mig av i coachingen. Coachingen hålls centralt i Stockholm, men det går också bra att ha samtal online eller över telefon.
Välkommen att boka ditt första samtal!

Boka kostnadsfritt möte
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.