Existentiell terapi

Terapi för själen

Det här är inriktningen för dig som vill utforska din andliga sida, men kanske känner att du inte passar in i någon religion. Det passar också om du kanske har börjat fundera på vad som är meningen i just ditt liv.

Ibland stannar livet upp. Det kan vara en plötslig händelse som väcker nya frågor i oss. En nära anhörigs oväntade död, att bli lämnad av sitt livs kärlek, eller att drabbas av depression, utmattning eller sjukdom är alla händelser som kan få oss att ifrågasätta vad meningen med allt är. Men frågorna kan också komma smygande när vi minst anar det, i en stunds tyst reflektion vid busshållplatsen.

  • Vad är syftet med mitt liv?
  • Vad längtar jag efter?
  • Vad fyller mig med glädje?
  • Vad i mitt liv ger mig en känsla av meningsfullhet?
  • Hur kan jag läka min själ, och därmed min kropp, på djupet?
Kanske känner du igen någon av dessa frågor, och vill söka svar på dem. Den terapiform jag arbetar utifrån är inspirerad av psykosyntes, hypnosterapi, existentiell terapi och positiv psykologi. Tillsammans söker vi svar på dina frågor och undersöker vad meningen med livet är för just DIG. Du kommer ut ur terapin med en tydligare bild av ditt liv och känsloliv, ditt syfte här på jorden och vad du behöver för att må riktigt bra. Första tillfället är kostnadsfritt för att både du och jag ska känna att vi tror att vi kan jobba bra tillsammans. Starta resan mot ett lyckligare liv och boka in ditt första tillfälle redan idag!

Boka kostnadsfritt möte
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.