Terapi & Coaching

Coaching eller terapi?

Har du drömmar och mål som du inte riktigt vet hur du ska förverkliga? Vill du genomföra en förändring i ditt liv, kanske gå från att vara den eviga singeln till att hitta ditt livs kärlek? Byta karriär? Eller har du en längtan efter att känna mer mening i ditt liv, förstå dig själv på djupet?

När det gäller konkreta livsförändringar, så är coaching en kraftfull metod att nå snabba, hållbara resultat. Coaching är en metod där du som klient får nya perspektiv på dig själv och ditt liv, genom de frågor och övningar som coachen tar upp. Det är vanligt att man tar hjälp av en coach när man vill få stöd att genomföra en förändring i livet.

Om det snarare är så att du vill stanna upp ett slag i ditt liv, och reflektera över vägen som lett fram till platsen där du står idag, så rekommenderar jag existentiell terapi. Tillsammans utforskar vi exempelvis vad du har med dig ifrån din barndom, vilka relationsmönster du har haft och vad din inre kritiker sitter där inne och väser. Tillsammans gjuter vi en stadig plattform för dig att utgå ifrån, när du tar dig an resten av ditt liv.

 • Sara P
  "Sandra har en fantastisk förmåga att hjälpa mig att se inåt och framåt samtidigt som hon inger ett lugn i processen. Genom våra samtal får jag en känsla av att allting är möjligt. Sandra kan konsten att guida mig rätt för att skifta fokus och se mina möjligheter."
  Sara P
 • Helena L
  "I samtal med Sandra blir jag alltid utmanad att tänka i nya perspektiv och hon hjälper mig att själv hitta svar och vägar framåt. Jag får mer energi och en känsla att jag har makt att påverka mitt eget liv."
  Helena L
 • Mette S
  "Jag går alltid ifrån våra träffar med ny energi och en stark känsla av hoppfullhet!"
  Mette S
 • Man, 38 år
  "Sandra är väldigt bra på att bekräfta, sätta ord på det jag beskriver, och hjälpa mig framåt. Det är skönt att veta att jag inte är ensam i det jag går igenom."
  Man, 38 år
 • Linda H
  "Du är bekräftande och närvarande. Du har ett mjukt sätt, samtidigt som du är utmanande."
  Linda H
 • Christina H
  "Samtalen har gett mig nya perspektiv, nu känner jag hopp inför min framtid."
  Christina H
Boka kostnadsfritt möte
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.